~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
σελίδες της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" συντάκτες: Αγαθή Γρίβα-Αλεξοπούλου, Πάνος Αϊβαλής, Πόπη Βερνάρδου, Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Buchhandel Bowker Electre Informazioni Editoriali Micronet Nielsen Book Data

~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~

yfos

yfos
"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν' ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Το Υπουργείο Οικονομικών τιμωρεί 20 ΑΕΙ της χώρας





: 1ο Συνέδριο Νοτιοανατολικής Ευρώπης για την Πολυγλωσσία και τη Δια Βίου Μάθηση
Εντείνονται οι προετοιμασίες των εργασιών για την ανάδειξη της πολυγλωσσίας και της δια βίου μάθησης ως μοχλού ανάπτυξης για την επιχειρηματικότητα στην Ευρώπη στο πλαίσιο του 1ου Συνεδρίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης για την Πολυγλωσσία και τη Δια Βίου Μάθηση που θα πραγματοποιηθεί στις 28 -30 Απριλίου 2011 στο ξενοδοχείο Elpida Resort & Spa στις Σέρρες.


:: Bilat-USA: Υποτροφίες στον τομέα των τεχνολογιών ΑΠΕ
Το Υπουργείο Ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής προκήρυξε 2 νέα προγράμματα υποτροφιών για εκκολαπτόμενους επιστήμονες στον τομέα των προηγμένων τεχνολογιών καθαρής ενέργειας. Πρόκειται για τα προγράμματα The Energy Efficiency and Renewable Energy (EERE) Postdoctoral Fellowships και SunShot Initiative Fellowships Program.

:: Ψηφιακή Βιβλιοθήκη με όλο το υλικό του ΕΠΕΑΕΚ Ι και ΙΙ
Όλο το υλικό που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του ΕΠΕΑΕΚ Ι και ΙΙ βρίσκεται πλέον συγκεντρωμένο σε μία ψηφιακή βιβλιοθήκη. 

:: Το Υπουργείο Οικονομικών τιμωρεί 20 ΑΕΙ της χώρας
Το Υπουργείο Οικονομικών επέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, την «εσχάτη των ποινών» στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, που συνεχίζουν να μη δίνουν τα οικονομικά στοιχεία για τα έσοδα, τις δαπάνες, τα ελλείμματα και τις υποχρεώσεις τους. Κυρώσεις ετοιμάζονται και για τους φορείς που κοινοποίησαν ελλιπή στοιχεία στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. (περισσότερα...)
:: Τρεις θέσεις για διδάσκοντες αρχαιολογίας, πανεπιστήμιο Λέστερ
Προκήρυξη για τρεις θέσεις διδασκόντων αρχαιολογίας κυκλοφόρησε από το Πανεπιστήμιο του Λέστερ (Μ. Βρετανία).



:: 357 έργα στον ΑΡΧΙΜΗΔΗ
357 έργα ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ μετά την πρώτη φάση αξιολόγησης των προτάσεων που κατατέθηκαν στο πλαίσιο της πράξης: «Αρχιμήδης ΙΙΙ- Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων των ΤΕΙ». (περισσότερα...)

:: Δημόσια Διαβούλευση για δράση Συνεργασίας επιχειρήσεων και ερευνητικών οργανισμών

Δημόσια διαβούλευση για τη δράση "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 2010-Συμπράξεις Παραγωγικών και Ερευνητικών Φορέων σε Εστιασμένους Ερευνητικούς και Τεχνολογικούς Τομείς" ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ειδήσεις