~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
σελίδες της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" συντάκτες: Αγαθή Γρίβα-Αλεξοπούλου, Πάνος Αϊβαλής, Πόπη Βερνάρδου, Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Buchhandel Bowker Electre Informazioni Editoriali Micronet Nielsen Book Data

~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~

yfos

yfos
"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν' ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ


ΤΡΙΠΟΛΗ

 To EPsilon Art Studio μετά την μεγάλη επιτυχία των εκθέσεων που οργάνωσε το 2010  θα οργανώσει μια σειρά εκθέσεις και το 2011. Η πετυχημένη περσινή οργάνωση καθιστά φανερή την σημαντικότητα του θεσμού του Εικαστικού Φεστιβάλ “ΕPsilon Art Festival 2011”.
Το EPsilon Art Studio στην προσπάθειά του να φέρει το πλατύ  κοινό σε επαφή με την τέχνη και να του δώσει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά έργα που μέχρι τώρα μπορούσε να δει μόνο σε γκαλερί και αίθουσες τέχνης.
Για αρχή, διοργανώνει την  Ομαδική  Έκθεση Ζωγραφικής ¨ EPsilon Art  Festival ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2011, που θα περιλαμβάνει ζωγραφική-γλυπτική -αγιογραφία. Η εκδήλωση θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες και θα διοργανωθεί από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου 2011 σε αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, Εθνομαρτύρων 25 , στην Τρίπολη.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες αλφαβητικά:

1. ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, 2. ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, 3.  ΕΥΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, 4. ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΓΚΟΤΣΗΣ, 5.  ΜΑΙΚ ΔΕΛΗΣΤΑΘΗΣ, 6. ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ,                       7. ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ, 8.  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΑΦΕ , 9.ΕΥΗ ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ, 10. ΜΑΡΙΑ ΡΕΛΛΙΑ, 11. ΕΛΕΝΗ ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ, 12. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΑΝΤΑ, 13. ΕΛΕΝΑ ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ, 14. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, 15. ΜΑΡΙΑ ΧΩΡΕΜΗ.



Περισσότερες πληροφορίες στην ζωγράφο Εύη Παντελέων, υπεύθυνη Εικαστικού Φεστιβάλ EPsilon Art Festival ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2011, στο 6977878481
και στο   www.loutrzogr.blogspot.com (μέσω google)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ειδήσεις