~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
σελίδες της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" συντάκτες: Αγαθή Γρίβα-Αλεξοπούλου, Πάνος Αϊβαλής, Πόπη Βερνάρδου, Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Buchhandel Bowker Electre Informazioni Editoriali Micronet Nielsen Book Data

~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~

yfos

yfos
"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν' ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Διαγωνισμός Ποίησης για νέους στην Αρκαδία


Η Ένωση Αρκάδων Λογοτεχνών σε συνεργασία με τον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης διοργανώνουν διαγωνισμό ποίησης. 
Αναλυτικότερα:
Προκηρύσσουμε «Διαγωνισμό ποίησης» για νέους από 14 μέχρις 18 ετών, που κατάγονται ή διαμένουν στην Αρκαδία – μαθητές ή εργαζόμενους.

Όροι Συμμετοχής:
Τα ποιήματα δεν μπορεί να υπερβαίνουν τους 40 στίχους ή να είναι λιγότερο των 10 στίχων (ομοιοκατάληκτος, λυρικός, ελεύθερος στίχος) και να είναι γραμμένα στην Ελληνική γλώσσα.
Οι διαγωνιζόμενοι θα αποστέλλουν τα ποιήματα, σε σελίδα Α4 τυπωμένα σε ηλεκτρονική μορφή, στην διεύθυνση: Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης, Εθνομαρτύρων 25, Τ.Κ. 22100 Τρίπολη
Στο εξωτερικό του φακέλου δεν θα αναγράφεται καμία άλλη ένδειξη, ενώ στο εσωτερικό του φακέλου αυτού και σε μικρότερο φάκελο θα αναγράφονται τα στοιχεία του διαγωνιζομένου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ηλικία, ιδιότητα, σχολείο αν είναι μαθητής, τηλέφωνο κ.λ.π.). Στο ποίημα δεν θα αναγράφεται το όνομα ή τίποτα άλλο που να προδίδει την ταυτότητα του διαγωνιζομένου.
Ειδική πενταμελής κριτική επιτροπή θα μελετήσει όλες τις συμμετοχές και θα προκριθούν τα 15 καλλίτερα. Κατόπιν αυτού θα γίνει εκδήλωση προς τιμήν των διαγωνιζομένων και θα βραβευθούν τα τρία πρώτα, βάση της βαθμολογίας που θα έχουν λάβει. Η ημερομηνία αυτής της εκδήλωσης θ’ ανακοινωθεί.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό έπαινο, οι δε τρεις πρώτοι θα λάβουν ένα μικρό συμβολικό ποσό (150, 100, και 50 ευρώ).
Ως τελευταία ημέρα συμμετοχής ορίζεται η 31-12-2012. Απόδειξη αυτού προς αποφυγήν ενστάσεων θα αποτελεί η ταχυδρομική σφραγίδα.
Οι συμμετέχοντες δημιουργοί έχουν την πλήρη ευθύνη για την τήρηση των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι διοργανωτές απαλλάσσονται από κάθε σχετική ευθύνη.

Πληροφορίες και τους όρους συμμετοχής θα τους βρείτε:
Στην ηλεκτρονική σελίδα του Φ.Ο.Τ: filotexnikostr.blogspot.gr
Στο www.thanorama.gr
Στα τηλέφωνα:  2710 23 75 26 6936 520 713 6972 609 733
Πηγή: leonidion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ειδήσεις