~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
σελίδες της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" συντάκτες: Αγαθή Γρίβα-Αλεξοπούλου, Πάνος Αϊβαλής, Πόπη Βερνάρδου, Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Buchhandel Bowker Electre Informazioni Editoriali Micronet Nielsen Book Data

~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~

yfos

yfos
"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν' ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Η Εταιρεία Αρκαδικών Γραμμάτων & Τεχνών ανακήρυξε τον Ηλία Θεοδώρου Στασινό Επίτιμο Πρόεδρο

   ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ   


Στην Αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, στην Αθήνα, στις 16 Οκτωβρίου 2016, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Αρκαδικών Γραμμάτων και Τεχνών ανακήρυξε τον Ηλία Θεοδώρου Στασινό, από τις Άνω Καρυές Αρκαδίας, Επίτιμο Πρόεδρο της Εταιρείας μας, για την προσφορά του στα γράμματα και στις τέχνες.

Η Πρόεδρος της Εταιρείας Μαρία Γαβρήλου καλωσόρισε, με τον πιο ευγενικό τρόπο, το εκλεκτό ακροατήριο, για την προσέλευση του.


Για τη ζωή και το έργο του Ηλία Θεοδώρου Στασινού μίλησαν εννέα εξέχουσες προσωπικότητες.
Οι προσωπικότητες αυτές ήταν: Ο Κώστας Κουμπέτσος, Κλασικός Φιλόλογος - Δημοσιογράφος, η Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Οικονομολόγος, η Μαρία Γαβρήλου, Πρόεδρος της Εταιρείας, η Ελένη Ευαγγελοδήμου, Δικηγόρος, ο Χρήστος Κουμουνδούρος, Οικονομολόγος, ο Νίκος Παραδείσης, Καθηγητής Τ.Ε.Ι., η Ουρανία Αναγνωστοπούλου, Φιλόλογος, ο Κώστας Καλύβας, Δημοσιογράφος & ο Κώστας Τσούχλος, Εκπαιδευτικός.

Ο Δημοσιογράφος Κώστας Καλύβας απένειμε στον πρώην Πρόεδρο της Εταιρείας Ηλία Θεοδώρου Στασινό την Ανακήρυξη του Επίτιμου Προέδρου.
Ο Ηλίας Θεοδώρου Στασινός ευχαρίστησε, με ιδιαίτερη εκτίμηση, το εξαίρετο ακροατήριο, για την τιμή που του έκανε. Ο Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Γιάννης Κατσούλος αποχαιρέτησε το ακροατήριο με τις καλύτερες ευχές του. Ο Γενικός Γραμματέας της Εταιρείας Γιάννης Κουτσογιάννης συντόνισε το πρόγραμμα της εκδήλωσης με εξαιρετική επιτυχία.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας εύχεται στον Ηλία Θεοδώρου Στασινό να έχει την υγεία του.
Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2016
Από τη Γραμματεία της Εταιρείας Αρκαδικών Γραμμάτων & Τεχνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ειδήσεις